Joutilaan olotila alkaa olla tylsähköä puuhaa.

Eilinen päivä meni tosin juostessa lääkäreillä. Kävin omallani ja sairaslomani jatkuu ainakin kaksi viikkoa. En tiedä onko hyvä vai huonojuttu. Potuttaa tosiaan tämä jatkuva yksinäisyys. Menin jokin aika sitten treffisaitille, mutta se ei taida olla hyvä idea. Olen vain paukuttanut päätäni kaikille, jotka ovat ottaneet yhteyttä. No yhden kanssa juttelin hetken pidempään, mutta totesin hänellekkin hei hei. Tauoton lista tv-sarjoista, mitä meidän pitäisi yhdessä katsoa ja siinä lomassa hän lähetteli lentosuukkoja, hellittelynimiä yms. Hitto kuinka yksinkertainen pitäisi olla tullessaan onnelliseksi? Mainitsin sarjamaratoonit yhdeksi asiaksi, mitä ei jaksa harrastaa kuin kohtuudella. Niin tottakai sain listan varmaan parista kymmenestä "tapetaan kaikki niin, että suolenpätkät lentää olohuoneesi lattialle"-sarjoista. Miksi?

Pidän kissoista...... Baarissa random jannu kertoo, että on kuullut, että on kissoja ja hänen mielestään kaikki kissat pitäisi tappaa. ( Jokunen vuosi sitten)

Tarvitsisin hellyyttä. Vaikka halausta ja pari kohteliaisuutta. No kiva, annappa rahas ja sitten kymmenen seuraavaa viikonloppua raadetaan keskellä mettää. sinä ilmatteeks ja minulle palkka.

Olisipa kiva mennä jonkun kanssa syömään. Hei lähdettäskö syömään? Minulle sopii vain arkena päivällä kun olet aamuvuorossa ja iltaisin kun olet iltavuorossa.

Olisipa kiva viettää yhteistä aikaa. Joo tosi kiva , löysinkin seitsemän sarjaa keskiajalta. Ei niissä juonta ole, mutta tosi hienosti näytetään, kun kirves uppoaa päähän.

Jebujeee!

 

Kävin siis lääkäreillä ja nyt tutkittiin jalkaa. Kuvattu ja tongittu kunnolla. Ultratyyppi oli niin tympeä, että sain pinnistellä, etten kysy, että mikä sun ongelmas on? Onko noilla äijäkromosomeilla tosiaan joku isompikin kriisi nykyään. Ilmeisesti.

Tässäpä aihe sarjamaratooniin.Kaikki miehet tuupataan jonnekkin tutkimuslaitokseen . Vain tervepäiset päästetään ulos ja nämä utopiapellet nakataan kierrätettäväksi johonkin yleishyödylliseen. Vaikka mullaksi. Tosin, jotkut taitavat olla niin mätiä jo valmiiksi, että pilaavat kasvualustan oitis. No he voisivat olla jossain kopissa kokemassa sen mitä itse ovat tehneet. Ulos pääsee vain jos murtuu henkisesti sylttytehtaalle silputtavaksi. Jos ei murru niin jotain sitten lisää. Vaikkapa saavat tienata omaa elantoaan työllä. Sekös se kirpaisisi ihan kamalasti. Ei muuta kuin kuvaamaan.

No juu, luupiikkiä, kantakalvon tulehdusta, ns. nännetuppitulehdus jalkapohjassa jne.

Ripustelin eilen jouluvaloja.asetin kuusen jo pari päivää sitten. Jotenkin ei ole yhtään sellainen olo, että viitsisi laittaa vielä yhtään mitään. Kuitenkin sinä on jotain puuhaa. Törkkäsin kuuseen valot ja voi jummi se on kaunis. Hommasin siis uuden ja tämä näyttää aidolta. Koristeet se saa vasta joulukuussa. Nyt pitäisi myydä vanha kuusi pois tilaa viemästä. Eli nettikirppisten taivaaseen. jippiajee. 

Ennen kuin nakkaan itseni nettikirppishelvettiin niin taidan käydä uimassa. Tänään jouduin turvautumaan Youtubesta löytyviin rentoutusharjoituksiin. Tuli tuo nimeltä mainitsematon kaheli mieleen ja hänen kohtelunsa ja mun pulssi kiihtyi sataan. Mittasin veren paineet ja ne paukuivat vaarallisella tasolla lääkekuurin huomioon ottaen.

Onkohan se ollut tarkoituskin?Jättää pitkäaikainen stressireaktio päälle? Tavoite ja päämäärä? Varmastikkin ihmiselle, joka ei oireiluni alkaessa kysynyt kertaakaan vointiani. Ei tietenkään, koska se ei kiinnosta. Tässä siis ristiriita, mitä en ymmärrä. Jos tavoite on tuhota niin luulisi kiinnostavan, kuinka tehokkaasti onnistui. Ehkä toi maalauskäynti oli sitä tsekkailua samalla. 

Juuei... Nyt täytyy lähteä vesijuoksentelemaan. Ensin pitäisi päästä bussille. Ainakin ajatukset ovat jossain kohteessa tiukasti ja se on kantapää