"Ihanaa minusta on vihdoin tullut urheilija." - Polvi sanoi pos ja kädestä meni tunto. Kuukausihan tätä iloa kestikin..

"Jos miehesi ei tee kotitöitä niin kokeile seuraavaa... Pue bikinit yllesi ja istahda imurin päälle tai viereen. Kerro laitteen hyvät käyttöominaisuudet, nuolaise huuliasi ja sivele sormellasi laitteen pintaa. Siirry sen verran  sivuun, että miehesi voi varpaallaan hieman kopauttaa imurin pyörää ja röhähdellä miehekkäästi. Ehdottele koeajoa. Pakko toimia, tuohan tehoaisi Porsche-kaupoissakin vaan imurointi tulee halvemmaksi"

"Mistä löydän vanhanpiian varustekataloogin? Tarttis tilata lisävarusteita.... nutturaohjeet, sukkapuikot ja keinutuoli. Aloituspakkaus on jo. Kaikki kolme kissaani"

" Mies-ihmis-sanakirjan antia...

- Mies sanoo: Soitan viikon loppupuolella! Nainen ymmärtää: Iih, hän soittaa viikon loppupuolella! Pitäisi tulkita, mutta onneksi ´aivottomalle´ myöhemmin tulkitaan: Olet ihan nasta tyyppi vaan elämämme ovat eri vaiheissa ja olemme kovin erilaisia.

- Naisen osaamia adjektiiveja (esim. ) : Kaunis, ruma, mahtava, upea, hirveä, keltainen, ohut ruskea, raidallinen, pitkä,lyhyt, himmeä, kuivakka jne. jne.   Miehen synonyymi kaikkeen : ok! Tai hieman vaativampi, Ihan ok!"

Ja ripaus nettideittinerolta: " Tiedän, että haet huomattavasti nuorempaa seuraa kuin olen, mutta voisit olla nöyrempi"           ( Ikäeroa noin 16 vuotta)

 

Ihanaa uuttavuotta toivotellen ja kiitollisena siitä, että loma loppui ja pääsi kahvitaukokeskustelujen ääreen...