Elävä karvainen herätyskelloni on hieman sekaisin. Lauantai päivä meni univelkoja tasaillessa, joten sireeni olikin nyt sunnuntaina aamulla kello kuusi sitä mieltä, että herääminen on ihan hyvä vaihtoehto peiton alla pötköttelyyn. Heräsin hieman vasten tahtoani, mutta keitin kahvit ja katselimme pikkukisuni kanssa hieman netfliksin antia.

Ympäristö ruudun ulkopuolella antoi vihjeitä, mitä seuraavaksi tarttis tehrä. Ehkä joo, jotain pientä siivoilua ja järjestelyä. Päätin sitten viedä roskat ulos.

Meidän talossa on kerhohuone ja kerhohuoneessa sijaitsee myös kierrätyshuone. Hetken mielijohteesta päätin käydä kurkkaamassa, olisiko sinne mitään ilmestynyt. Pitkästä aikaa sinne olikin tullut pari kassillista vaatteita. Pengoin jotain mukaani sovitettavaksi. Hmm, nämähän ovat täydellisiä. Kipaisin hakemassa lisää. Parit liian pitkät housut palauttaessa takaisin tutkailin saalistani. Takki, neuletakki, neulepusero, bolero, fleece-pusero, Shortsit, , 2 hametta, 2 paitaa, 4 T-paitaa, 4 housut, 6 mekkoa joista kaksi yöpaita-mallia, yksi bilehile ja loput ihan vaikka arkikäyttöön. 

Jummi jammi. Eipä ole tuollaista tuuria käynytkään, että noinkin hyväkuntoisia löytyisi noin vain. Kävipä tuuri. Aikainen lintu madon nappaa. Kiitos pikkukissani, olin ajoissa liikkeellä. 

Ensi viikolla on luvattu lämpöä. Pääsenkin heti kokeilemaan "uusia" kesähousujani. Mekkoja varmaan vähän myöhemmin. Kerrankin ne istuu hyvin ja silti jotain särmää.

Kuvahommeleissa olen tyytynyt testaamaan erilaisia muokkausohjelmistoja. Vaikkakin olen edelleen sitä mieltä, että pyrkimys on saada kertaotoksella hyvä kuva. Ilman kikkailuja. Lisäksi olen kuolannut yhden kameran perään, jonka aion hankkia. Ajankohta on vain vielä mietinnän alla. Kunhan jotkin menoerät lakkaavat juoksemasta niin lakkaan kuolaamasta ja hiplailen tavoitettani ;) Ei se kauhean kaukana ole Ding Ding Ding