Eipä ole pitkään aikaan soinut mikään riesaksi asti päässä, joten "Korvamato -singlelista on ollut ja taitaa pysyäkkin jäähyllä. Jottei ihan menisi musiikit ohi niin tässä on vähän arveluttavampi "hitti" (?)-lista muidenkin kiusaksi. Arveluttava siinä mielessä, että olen ihmetellyt aina...aina.. ja aina vaan vuodesta toiseen kuunneltuna radiosta, että miten ihmeessä kappale on ylipäätään saanut sen statuksen, että sitä soitetaan aina ..aina... aina ja aina vaan.(Huh... pitkä lause samaan hengenvetoon. Meinasin itsekkin pyörtyä).

Uusia hienoja kappaleita ja niiden tekijöitä on paljon muitakin. Huomasin vain sivusta seuranneena, kuinka vaikeaa on saada kuitenkin niitä muidenkin kuunneltavaksi. Nämä ne jaksaa renkuttua kuitenkin vuodesta toiseen. Aina ei välttis ymmärrä tämmöinen sitä hienoutta, että MIKSI.(?)

Ei muuta kuin juutuubbi kaakkoon ja jamit päälle.

 

1. Demis Roussos: Forever and Ever

2. Meatloaf: I`d Do Anything For Love ( But I Wont do That)

3, Bonnie Tyler: I need a Hero

4. Sandra: In the heat of the night

5. Pelle Miljoona : Moottoritie on kuuma (Mikä tässä oikeasti on niin hyvää, että joulun alla kanava on soitellut joululauluja laidasta laitaan ja sitten yhtäkkiä tämä? Ihan kuin muistutukseksi, että liikaa tunnelmaa ei voi olla ilman huumehöyryistä logiikanpuutteesta kärsivää renkutusta. Pellellä on varmaan joku toinenkin biisi, mutta tämä... aina ja aina ja aina vaan)

 

Lista on tällä kertaa lyhyt, mutta sitäkin antoisampi, jos kaipaa vereensä liikettä kuplinnan muodossa.