En omista  mitään ladattavaa musaviritelmää. Tuskin osaisin edes käyttää. Oikeastaan en edes tarvitse, sillä päässä soi ihan hyvään tahtiin erilaisia biisejä. Joskus samat renkuttaa pitempään, mutta niinhän niitä soitetaan radiossakin liikaa. Eli ei tämmöinen pääkopparadio lainkaan huonovaihtoehto ole.... paitsi silloin kun yrittää jonkun ei toivotun biisin epätoivoisesti unohtaa.

Viikon korvamato -biisilista olkaapa hyvät!

10. Raindrops keep falling of my head - BJ Thomas     Toimii tosi hyvin työmatkalla seistessä kaatosateessa odottamassa junaa täysin läpimärkänä.

9. That`s Amore - Dean Martin      Soi aika usein kun olen iloisella päällä. Tai sitten muuten vaan tekee mieli pitsaa.

8. Auto tulipunainen - Ann Christine    Soi vain kun pelaan korttia. Jostain syystä kun tätä hoilaa ääneen niin tuuri kääntyy kannattavaksi.

7. I was made for loving You babe - Kiss  Rankimpia hevi-biisejä joita Iskelmällä soitetaan. Toimii reipasta kävelyvauhtia ylläpitämässä. Huonona puolia on kun tämä alkaa päässä soimaan niin alan narskuttamaan hampaita samaan tahtiin. Leukanivelten ja hampaiden kulumauhka.

6. Kuka sut muka huolisi - Anna Puu   Varmaan tulee mieleen kun kattelee tuota tarjontaa.. hmmm Täytynee katsoa toiseen suuntaan, jos näkis jotain muunlaista. Tunsin kerran muuten ihmisen, jonka kanssa tän biisin löysin. Toivottavasti on hengissä ja kaikki hyvin.

5. Onomatopoeettinen alkoholiliike - Kontra Virtanen    En ymmärrä miksi tämä soi noin kerran kuussa päässäni.. Olen kai kirottu tai ihan vaan hullu. Diagnoosi kai sekin on.

4. Something better - Softengine Tää soi tällä viikolla ihan silkasta ajankohdasta johtuen. Euroviisubiisiksi oikein sopiva, kun jää mun päähän. Kiroan sen päivän, kun keksivät Ruotsissa sen Euphorian. Abbaa kestää vieläkin, mutta ajatus Euphorian renkuttamisesta seuraavat 30-40v saa meikän kyllä masentumaan.

3. Kun aika on - Eva ja Manu     Vihdoin näin sen Ainoat oikeat- leffan. Tää on soinut tosin jo talvesta saakka. Ja soi aina kun mulla on ikävä mun zempparia :)

2. Aito rakkaus - Juha Tapio    Oikeastaan tykkään tästä biisistä niinkuin muutamasta muustakin. On vaan soinut mun päässä jo viisi päivää. No toivottavasti Juha tapion lupaus pitää tai väitän sitä ketkuksi.

1. Lastenlaulu - Nypykät    Laulu jonka olen aina halunnut unohtaa, on ilmeisesti tallentunut sen verran tiukasti, että pulpahtelee säännöllisin väliajoin korvien väliin. Soi siellä sitten niin ahkeraan monta tuntia, että pulpahtelee suustanikin. Ja kaverit kiittelee.

 

Toivottavasti näistä on paljon iloa ja riesaa muillekkin. Päivitän listaa jahka kerkeen ja jos sattuu enemmänkin muuttumaan.