Tällä kertaa positiivisesti. En tosin vieläkään ymmärrä miten pilvipalvelussa pääsikin käymään niin, että kadotin edellisvuoden kuvani. Nyt seikkailin palvelussa ja rämpläsin jotakuinkin kaikki nupikat ja hurraa.... Siellä ne nurkan takana olivat. 

Shokkitila, minkä koin, kun kadotin kuvani oli karmea. Tuntien, päivien, viikkojen seikkailut poissa poks. Ja vieläpä pilvipalvelussa, jonka otin siitä syystä, että omasta koneestani kovalevyltä, aiemmat kuvani posahtivat tuulten vietäviksi... pölynä jonnekkin kauemmaksi kuin pikselitaivas.

Riemutila. Tärkeimmät löytyivät ja hyvä niin. Plussana vielä taas jotain uutta opittua.

Osasin myös ihan itse, teknistä tukea tosin pikkaisen käyttäen poistaa erään ohjelman ja asentaa uuden tilalle. Pähkimistä siinä olikin ja ohjelma vaikutti takiaiselta, mutta hyvillä neuvoilla selviydyin ja koneenikin on vapaa kaikenmaailman hallintayrityksiltä.

Eniten tässä pimpelipompelimaailmassa ihmetyttää alan palveluntarjoajien nettinerous. Siis heidän, joiden pitäisi tietää se, mitä tämmöisen ei tarttis. 

Seikkailin erään viihdeboksituottajan ihmemaailmassa ja sitä ihmettä riittikin ihan viimosen päälle. En nyt nimeä viitsi mainita, mutta ristikäämme vaikka tämä palvelu hupi-paketiksi. Noh, eräs ilta, huomasin, että tavalliset ilmaiskanavat eivät näy. Netflix toimii, mutta taviskanavat???? Kokeilin kaikki kommervenkit ja minkään auttamatta soitin apuja. Aikamme asiaa ihmeteltyämme saain ohjeeksi viedä tämä hupaisa laite liikkeeseen. Vein laitteen liikkeeseen ja oireet lueteltuani totesi masiinan olleen alusta alkaen viallinen. No huoltoon lähti. Huomasimme, että olin maksanut 25e 100 gigasta vaikka tuotetta olisi minimissään kuulunut myydä 200gigaan (gigamegamikälie). Korjattiin asia ja hintakin halpeni 5e ??? Noh sain uuden modeemin kainaloon ja painelin kotiin odottelemaan hulvatonta töllöhuvitusboxiani. Muutaman päivän päästä noudin huolletun eli kokonaan uuteen vaihdetun laitteen. Oli iltavuoro ja kasailin sitten kaikki kerralla kasaan. Ohjeessa oli, että jos ei kahdessa tunnissa pelitä niin soita. Jätin suosiolla rutkuttamaan työvuoron läpi vain huomatakseni, etteipä pelitä. Soitimpa apuja taas ja poju langan päässä huomasi, ettei modeemia oltu kirjattu mihinkään. Vanha nettiyhteys oli kyllä irtisanottu. Noh... pistettiin pelit paikalleen ja pikselit kohdilleen. totessin, että paree varmaan katsoa kimpassa huvituslaitekkin. Kappas kun sitäkään ei oltu kirjattu mihinkään. Reipas tunnin puhelu ja melkein tee se itse, mikä olisi pitänyt olla kunnossa. Mulle luvattiin kuukauden hyvitys tammikuulle. Ihan jännittää jo nyt, että minkä vuoden...

Mutta hähhähää... Osaan ihan itse pelit ja vehkeet siihen asti, kunnes ammattilaista tarvitaan. Olen iloinen, että matkan varrella tutustuin myös nörttiin, joka mielellään auttaa, kun tulee tenkkapoo. Samalla puimme molempien ihmissuhdedraamat ja se on sellaista vilpitöntä kaveruutta. Opin taas hyödyllistä tietoa eilisen tietsukkadraaman jälkeen, miten toimia. Nykyään se nörttikin jopa luottaa, että kykenen ihan itse näpyttelemään oikeisiin kohtiin. Hoplaa.