Hurjaa vauhtia kiitää aika. Vaikka tuntuu, että itse kiitää yhtä nopeasti... ainakin mukana pysyen sillä nythän on tämä hetki, ikä esim eilinen.... Ei aina siltikään ehdi jokapaikkaan kuten esimerkiksi  tänne.

Stalkkeriasia selvisi. Eksäni, jonka ilmaisessa palveluksessa olin vuosia liian pitkään olikin asialla. Hänen uljaasta urheudesta ja reippaudesta toteuttaa sovittuja asioita,aiheutui tämä ihana vuosien ihmettely. Iltavuoroissa ankeuden tunne, että kuka stalkkaa jne. 

Tarina menee siis näin: Olin vuonna 2011 lokakuussa muuttanut omakotitalostamme. On tietenkin tiettyjä asioita, jotka on vain hoidettava. Kuten esimerkiksi sähkösopimus asunnonhaltijan nimiin. Hälytysten muuttaminen yms. Näitähän minä en voinut tämän herran puolesta muuttaa, koska menivät hänen nimiinsä. Sain tämän asunnon sähkölaskun vielä kolmisen vuottakohan sitten, koska nimeni siinä roikkui edelleen. Vekkiaisin, että asunnossa asuva nyksä on jossain vaiheessa nimeeni laskussa kypsynyt ja koska tämä herra on aikas saamaton asioidensa hoidossa, lienee heittänyt laskun takaisin postiin minulle kuljetettavaksi. no asia hoitui, kun äänitehostein asian ilmaisin, että voisi hoitaa loppuun asti. Kerrotakoon, että soitin kyseiseen sähköyhtiöön kyllä itsekkin, mutteivät voineet asioida kanssani, koska en asunnossa asu.

Noniin... Puoli vuotta muuton jälkeen harkitsin treffiasioita. Kun olin tutustumassa yhteen sittemmin idiootiksi havaittuun henkilöön niin alkoi sattua ja tapahtua. Olen kai jo kertonutkin.... Ruoka paloi vanhalla hellalla hetkessä pohjaan vaikka veden keittäminenkin kesti puoli tuntia. Laseja hajoili niin, että nostaessa pöydältä jäi vain reunat käteen. Vesilasi tippui pölynimurin päälle. Potkaisin varpaan sohvanjalkaan ja se mustui. Kaaduin portailla lyöden melkein pääni....Aloin ihmettelemään, että mahtaako joku "voima" kenties varoitella ja miksi. Koomisin siihen soppaan oli se, että ensimmäisen tapaamisen jälkeisenä yönä heräsin puhelimen soittoon jossa luki "HÄLYTYS", "HÄLYTYS"

Naurattaa jälkikäteen, että hälyytykset ja varoitukset ja se omakin fiilis eiväät turhia olleet. 

Noh.. Tämä yöllinen hälytysepisodi meni niin, että yritin soittaa eksälleni, jonka luulin olevan reissussa.Hän ei vastannut. Soitin ex-apelle, joka asui samassa pihassa ja sovimme, että soitan poliisille, joka kävisi tsekkaamassa.Tämä oli tosin ryntäilemässä katsomaan, mikä siellä hälyttää. Kodin hälytysjärjestelmässä kun oli sellainen ongelma, että se vain hälytti, muttei eritellyt, että onko kyseessä murto, tulipalo, kosteusvaurio vaiko mikä. Olin useamman kerran aiheesta yrittänyt keskustella, ettei tuollaisessa ole mitään järkeä. Jos talo palaa niin palokunta pitäisi saada heti paikalle. Jos murtovarkaita niin mitä se vanhus siinä voi mitään tehdä.... Jos turha hälyytys niin onko turha sittenkään, jos kyseessä on kosteus, jota kukaan ei sitten ikuna tarkistanut.

Soitin poliisille ja pyysin ajelemaan sitä kautta, että jos sattuu murtovarkaita olemaan niin eivät nyt kolkkaa sitä papparaista. Sydän tykyttäen yöllä siinä sitten jännitin, että mitä siellä tapahtuu. Noh... siinä olikin käynyt vain niin, että eksäni olikin ympäripäissään saapunut kotiin muistamatta hälytysnumeroa. Oli makoillut umpiunessa ovet selällään eteisen lattialla. Nice.

Totesin exälleni, että tämäkin asia tulisi hoitaa niin, että numeroni poistuu järjestelmästä. Myöhemmin kysyin, että onko homma hoidettu niin juu homma on hoidettu. Pyyhin numeron puhelimen muistista, jota en ole ulkoa opetellut. Sittempä tuossa on mennyt sellainen 6-7 vuotta kerran pari vuodessa ihmetellessä, että kuka mua häiriköi lukuisilla soitoilla ja paiskaa luuria korvaan. Mistään ei selvinnyt, että mikä tämä numero on. Se outous on tähänkin tosiaan liittyy, että, jos ihmissuhderintamalla on ollut kuollutta niin hiljaista on ollut tuossakin. Sattumaako... ei voi tietää. 

Näin eksääni ohimennen jokin aika sitten. Vaihdoimme kuulumiset ja tuli siinä kerrottua, että kuvioissa on vakavasti otettava sussu. Kas kummaa kun puhelin taas soi. Sitä edellisessä artikkelissa ihmettelin. Sitten välähti siinä pähkäillessä, että voisiko olla niin sittenkin, että talo se siellä hälyttää. Kysyin asiaa niin kyllä se numero oli sama. Hän onkin ihmetellyt kun kuittaamisessa on ollut jotain ongelmaa. No oho... Ei kannata selvittää maksamaansa huonosti toimivaa järjestelmää.Voi jummi sitä riemua, mitä koin siinä taas huomatessani, että millaisen ihmisen kanssa vietin oikeasti 11 vuotta. Jotenkin aika kipeetä toimintaa, että vielä viitsi valehdella päin näköä. Sille ihmiselle ei sitten kai mikään riittänyt. Ilmainen sisäkkö vuosiksi, jolle ei tarvinnut edes puhua. n. 30 000 euroa taloudellista voittoa ja vielä keletana vuosien riesan jätti. Välillä tulee väkisinkin sellainen olo, että tulispa sota ja.... Mikä nykymiehiä oikeasti vaivaa, kun tuntuu, että noin 99,9 rosentilla tuntuu olevan enemmän tai vähemmän näitä pääkoppaongelmia ja totaali välinpitämätöntä saamattomutta. Mieluummin ollaan ilkeitä, kuin tehtäisiin asioille jotain ilman, että niistä aiheutuu enemmän harmia.