Ja tänäänhän oli se päivä kun piti vaikka mitä hommailla. Urheilla ja mennä musiikkia kuuntelemaan ilmaiskonserttiin. no tämä päivä meni potiessa jotain ihan älytöntä päänsärkyä. Ihankuin olisi juhlinut rankasti ottamatta kuitenkaan pisaraakaan.

Sain kuitenkin siivottua ja nälkäisenä kaupassa se jonkin aikaa itänyt luovuuspuuska sai sen verran otetta, että kaarsin ostamaan lankaa. Päätin virkata itselleni kesäkassin. Ja tadaa mä tein sen..Ja siitä tuli itseasiassa aika hyväkin. Mää oon niin ylpee :). Silleen pikkuhiljaa potiessa ja pausseja vääntäessä. Päänsärky siirtyikin sitten käteen, joten helpotti vähän.

Ottaisin kuvankin vaan tämä mun kuvausharraste on hetken nyt jäähyllä.

Päänsärky itsessään varmaankin tuli valvomisesta. Olin pihahommissa auttelemassa edellisenä päivänä. Taistelin ruohonleikkurin käyntiin (taputapu olalle). Se masiina olikin jo saanut jo tuomion olla rikki. Muutama kirosana... sitkeyttä ja voimaa ja sain kuin saikin sen käyntiin... Hahaa.. mä voitin nikottelevan ruohonleikkurin ja pistettiin heinittynyt piha siistiksi.

Raitista ilmaa tuli yllinkyllin ja illalla kun menin nukkumaan niin joteski alkoi kaikenlainen pyörimään päässä. Ihan silleen vaatimattomasti aiheesta kuin maailman kaikkeus.Pohdin sitä, että vaikken niinkään ufoihin usko niin pakko olla muillakin planeetoilla elämää. Jossain universumin tuolla puolen on pakko olla planeetta nimeltään Absurdia.

Kehitys Absurdiassa on ollut todella pitkällä, jotta ovat saaneet roiskastua taantumisen merkit tänne maahan. Näin tää on pakko olla kun kuulee millaisia tallaajia tämä pallomme oikein mahduttaa.

Olen kuullut tarinaa Vuoden Pihi-palkinnon ansainneesta miehestä.

Tämä mies  on niin pihi, että Fairy-pullokin on kestänyt jo yhdeksän vuotta.  Imuriin hän ei aio satsata sillä taloyhtiöltä voi lainata rikkalapiota ja harjaa. Mies kulkee pummillakin, koska säästää matkailuun. Viimeisin oli antoisa Kiinan matka. Tämä mies matkusti viikoksi Kiinaan vaan ei raatsinut ottaa hotellia. Nukkua voi kadullakin. Hmm... koska vaatteethan kuluu pesusta kuin myös ihokin niin tuliaiseksi hän  toi sitten Suomeen ihan mukavat hajut. On ollut varmaankin melko mielenkiintoinen lento kanssamatkustajilla. Mies oli kuitenkin hyvin hyvin vihainen. Meinasivat estää humalatilan vuoksi koneeseen nousun. Tätä olikin sitten kiukunnut lennon jälkeen täydessä humalassa, monenmonen tunnin juomattoman lennon jälkeen.

Vuoden loogisuus-palkinto jaetaan kaiketi miehelle, jonka tavoitteistaei ota Erkkikään selvää.

 Avioeron tuoksinassa tämä mies kunnostautui hakemalla ex-vaimolleen lähestymiskiellon. Se onkin tosi kiva kosto kun on kiukkuinen ja kun asiansa osaa hyvin esittää ja saa tarpeeksi liittolaisia niin mikään ei ole mahdotonta. On kertonut suht kaikille ex-vaimonsa olevan hullu ja vaikka sun mitä. Kuitenkin hakemastaan lähestymiskiellosta huolimatta on itse lähetellyt sähköposteja ja käynyt milloin milläkin asialla ex-vaimonsa kotona. Lasten tapaamisessa ei luota ex-vaimoonsa, eikä tämän ystäviin, joita on tavannut. mutta antoi kuitenkin lapset kylään äidilleen hyväksyen valvojaksi henkilön, jonka oli tavannut neljätoista vuotta sitten häthätää.

Vaatii valvottuja tapaamisia, mutta kuitenkin lapset ovat saaneet viettää äitinsä kanssa aikaa muutenkin. Jouluna hän kutsui ex-vaimon ystävineen jopa syömään. Joulutapaaminen vaihtui kuitenkin siihen, että mies lapsineen meni kylään Ex-vaimon ystävälle, jossa nämä jouluaan viettivät. Miehen piti poistua paikalta, mutta siinäpä hän kovasti pelkäs kuitenkin kaikessa rauhassa noin puolentoista metrin päässä lasten äidistä.Kertoen lapselleen miten asunnossa pelkäävää kissaa voisi paremmin käsitellä. Pyydystämällä se koppaan niin pääsisi paremmin käsiksi.

Lapsille onkin sitten kertoillut tarinoita millainen äiti heillä on. Lasten suusta kuullut kertomukset ovat kyllä melkosen negatiivisia.... hmmm ja toiseen suuntaan kertoo tekevänsä kaikkensa, että välit lasten ja äidin välit pysyvät hyvinä.

Mies on persoonaltaan melkoinen viilipytty.Siksi kai useammat hänen tarinoita uskoo. Kun taas toinen osapuoli on melko eläväinen, nauravainen luonnonlapsi. Taiteilijasielu...vähän boheemi. Välillä ihan pelottaa kun on kuullut mitä kaikea voi sotiessa toinen toiselle tehdä, että mitä tällaisen päällepäin rauhallisen päässä oikeasti liikkuu. Tässä vain murto-osa touhuista, mutta on mennyt välillä jo niin pitkälle, ettei tuossa ole mitään tervettä.

Toivomme että joskus oikeus ja kuin myös järki voittaa ja homma rauhottuu.