Kyllä ... Ja voittaja on Nettideittailu. Masokistin unelmamaailma. Erityisesti naisille!!!

Täytyy heti alkuun myöntää, että olen taatusti maailman tyhmin kun aina vaan menen sinne uudelleen ja uudelleen.Vähän sama asia kuin, että kompastuisin banaaninkuoreen. Nousen ylös  paluu suuntaan ja lähden uudelleen ja uudelleen kävelemään banaanin yli liukastellen tajuamatta poistua banaanin kohdalta sivuun jatkaakseni matkaa.

Noniin... Menin siis aiemmin taas asemiin ja tein profiilin. Miksikö? No siksi, että elämäni on niin pirun yksinäistä. Rohkeutta ei kuitenkaan puutu, ettenkö voisi ihmisiin tutustua. Olisi oikeasti kiva tavata joku mukava hemmo. Ja jos olisi tarpeeksi mukava niin mahdollisesti tällä vuosisadalla saattaisi saada jopa intiimimpää läheisyyttä. Mutta sille asteelle vasta kun tunnen henkilön ja tunnen vetoa. Minuun kun ei istu mennä kapakkaan ja pompahtaa ensimmäisen hemmon mukaan joka kysyy. Saattaa toki johtua siitä, ettei ne hemmot mitä tämänkin alueen baareista löytää, muista esim. suihkun olemassa oloa. Voi toki olla niinkin, että jos ei ole edes maistanut vettä vuosiin niin ei välttämättä enää tiedä mitä sillä aineella tehdään.... Ai joo, siitä valmistetaan kaljaa. Ja nykyään mielenterveysongelmat tuntuvat olevan melko yleisiä.

Ainii nyt piti puhua virtuaalihemmoista. Yhden sitten tapasinkin ihan livenä. Käytiin pelaamassa minigolfia ja syömässä jäätelöt. Oli ihan mukavaa ja heppu oli ihan ok. Taisin itse hieman hölmöillä kun puhuin tauotta. Eli koskaan ei kannata mennä treffeille pitkän loman aikana, jos ei juttuseuraa ole ollut pariin viikkoon. No treffien jälkeen kumpikaan ei tehnyt minkäänlaista yhteydenottoa. Se jäi kuitenkin kalvamaan, että hetkonen. Mitäs tämmöiset kaverit ajattelee.

Eli aika yleinen profiili. (Tämä ei ole sanasta sanaan vaan sisällytän tyypilliset tiedot tähän ).

" Olen työssä käyvä mies, lapset ovat  luonani viikonloput. Harrastan kuntosalia, budolajeja, riippuliitoa, rallia, hevostenhoitoa, golfia, uintia, hiihtoa kaikissa muodoissaan. Vapaa-aikana rentoudun rakentamalla taloa, venettä ja kesämökin länsisiiven laajennusta. Valmennan junioreita kyykkyhypyn maailmanmestaruuskisoihin. Lisäksi opiskelen tilastotieteitä ja helsingin alueen puhelinluetteloa. Jotain elämästäni kuitenkin puuttuu. Eli haetaan täydellistä naista. Laatuvaatimukset: Mielellään kolmen tiaran missi. Mutta koska ulkonäkö ei ole minulle niin tärkeää niin riittää kun olet pitkä ,hoikka, urheilullinen, kaunis, mielellään korkeakoulutettu, hyvässä ammatissa, pidät eläimistä , teet hyvää ruokaa, hallitset kotityöt, hyväkäytöksinen... Ps. Isot tissit ovat eduksi". Nimimerkillä Tositarkoituksella.

No joo anteeksi, mutta lyhyesti ja ytimekkäästi suomennettuna tuommoinen hakee siis pelkkää panoseuraa. On fyysisesti mahdotonta pitää mitään ihmissuhdetta yllä ja vieläpä syventää sitä, jos ei yksinkertaisesti ole aikaa. Luulisi olevan helpompaa käyttää ammattipalveluja kuin tuhlata aikaansa netissä ja turhilla treffeillä. Menee monta leuanvetoa ohi. Okei, jokainen elää toki tavallaan ja harrastaa mitä haluaa, mutta onkieltämättä melko lailla naisia halventavaa sellainen asenne, ettemme tuskin tule ikinä kuulumaankaan teidän miesten elämään vaan jos joku kelkkaan lähtee niin silloin mennään kun miehelle sopii ja ehtii sormiaan napsauttaa. En tästä narisisi, mutta näitä on tosi paljon.

Samankaltaisia tuli vastaan toisessa muodossa. Ehdotuksia harrastamaan ihan sitä itseään koska vaimon kanssa ei seksut suju ja niinpäin pois. Näissä on jotain samalla koomista ja samalla kauhean surullisia. Mitä näiden takana oikeasti on. Ihmishirviöitä, jotka raiskaisivat jos nettiä ei olisi. Vai muuten vain piittaamattomia kylmiä tunteettomia robotti-ihmisiä.  Ihminen joka tarjoaa itseään, ei koskaan laita esim. Kuvaa. Luulisi helpompaa olevan jos reilusti nakkais itsensä esiin jos kerta muutenkin tyrkyttää, että kelpaako vaiko eikö. Vai olisko sittenkin niin, että moni niinkuin itsekkin kokee tuollaiset seksuaalisena ahdisteluna. Ja se lienee oikea tarkoituskin. Osa pervoista harrastaa tuota vain jännitystä hakeakseen tekemättä kuitenkaan mitään. Jos nyt joku tällainen sattuu tätä lukemaan niin pienen ajatuksen poikasen heitän... Tuskin tämä mitään auttaa, mutta... Kun heität suoran seksuaalisen ehdotuksesi ihmiselle, josta et tiedä mitään niin mieti kuitenkin. Viestin voi vastaan ottaa joku jota on tosi pahasti rikottu, hän ahdistuu entisestään. Tai meistä tulee vain kyynisiä. Kyynisiä siis kaikkea kohtaan. Kaikki vaikuttaa kaikkeen joten pitäisit meitä naisia ihmisenä niin ehkä sinullakin saattaisi olla hauskempaa. Kummallisin asia, mikä tän tyyppisiä aina yhdistää on se, että he kaikki sanovat olevansa korkeakoulutettuja...hmmm. Oma ihmislajinsa hekin jos tiedot pitävät paikkansa.

Löytyi vielä toinen, kenen kanssa synkkasi kirjoitusasteella hetken. Kuulosti ihan mukavalta pojalta, mutta työttömyys tökki hieman. Hän olisi asunut melko lähellä,joten tutustuminen vaikka kaverimielessä olisi ollut helppoa. Sitten ilmeni, että poika viihtyy paljon baarissa. Jutut alkoivat kiertää kehää vain seudun baarien ympärillä. Ajattelin kuitenkin, että voihan tuohon tutustua, ei siinä menetä mitään. Sain jonkun suttusen kuvan ja sitten alkoi tämmöinen tyyli: " Etkö pidä minusta :(" Vastasin, että pitäisi nähdä ennen kuin voi sen suurempaa sanoa, mutta vaikutat mukavalta. Sitten luinkin seuraavan yön tuotoksia kuinka häntä harmittaa etten hänestä pidä jne... Taisi pojalla olla napit väärimpäin tai ainakin väärän väriset. Noi on tosi pelottavia jotka elää omassa ajatusmaailmassa ja kertovat puolestani mitä ajattelen. En tiedä onko tarkoitus kerjätä kehuja ja hyväksyntää vaiko saada toinen ihminen hallintaan. Voisin kuvitella, että jos tuntee lähemmin tämän tyyppisen niin saa varmasti koko aika olla varuillaan tekemisissään ja sanomisissaan. Eikä se varmaan edes riitä. Jos otteen saa niin toinen on varmaan helppo murtaa. Joskus törmäsin tämmöiseen ja oli todella pelottava tapaus.

No mutta sitkeästi päin puuta niin puu tulee vahvemmaksi  vai miten se meni. No mutta olipa virtuaalista tai manuaalista niin olemme ihmisiä kaikki, eikä sitä olisi syytä unohtaa. Vaikka tämä kaikki on kovin vaivanloista niin ainut mitä aiemmasta parisuhteesta kaipaan on se oma viattomuus ja naivius. Alan olla aika surullisen kyyninen ja tunnoton...blääh