Nonnii.. Pääsinpäs treffeille. Hähhää..Ja koko viikko on ollut sitä vastaan.

juuri tietenkin tälle viikolle kun oli tiedossa tilanne, kun haluaisi loistaa, niin jouduin töissä sellaiseen hommaan, missä joutui oleskelemaan sellaisessa  käryssä. Homma on ihan ok, jos tekee pari päivää.Mutta tietenkin nyt oli poikkeustilanne ja hommailtiin neljä päivää.

Hieman yliherkkänä tämä käry aiheutti minulle turvotusta, pientä pöhnää ja päänsärkyä. Lenkkeilin iltaisin saadakseni happea. Sinänsä hyvä kun katselin vaakalta, että nesteet kun saisi pois niin paino olisi alle tavoitteen.

Torstaina olin aika katki ja sovittiin tällit tuohon lähelle. Kivaa.

Perjantaina olikin jo sitten hauskaa. Sain nukutuksi erilaisten oireilujen kanssa kaksi tuntia. Olin koko päivän ihan kuin kännissä. Töitä oli onneksi vain puolipäivää ja kaiken kruunasi jouluruokailu.

Silli. Paras kaverini jos haluan botoxin korviketta. Pari palaa silliä saa minut turpoamaan ihan älyttömästi. Siisse ei todellakaan ole vähäistä ja sain jalat hölskymään nesteestä ja selkäänkin ihanat makkarat. No pakko oli maistaa.

Painelin kotiin ja kirjaimellisesti sammuin. Väsymys oli niin kova, että tuntui jo, että pumppu halkee. Tunnin tirsat vetelin ja vähän auttoi.

Sitten peseydyin ja meikkasin ja parit itkupotkuraivarit vaatekaapin edessä.

Kummallista on se, että minulla on järjettömät vaistot. Ihan kuin tietäisin asiat. Mutta miksi en niitä noudata ???

Eli pidin kädessäni lempineulepuseroa. Sellainen harmaa, hupullinen ja rento, mutta siisti. Se edustaa sitä omaa genreäni (jos sellainen edes on) eniten. Olen kuitenkin tavispulliainen. No eikä mitä kun pukeuduin täysin mustaan ja ehkävähän ylihienosti koruineni. Pahus.

No menin asemiin ja sieltä tuli juuri sellainen heppu sellaisella olemuksella jota itse yleensä edustan. Veikkaan, että taisi hienosteluani hieman karsastaa. No mutta kaiken kaikkiaan juttua luisti ja oli ihan hauskaa., mutta mitäs sitten hmm. Ei harmaintakaan hajua. Meinasin ehdottaa, että jos tarvitsee seuralaista hautajaisiin niin kannattaa kysyä :D

Taisi käydä juuri niin kuin ajattelin etukäteen. Tosi kiva tyyppi. Tultais toimeen loistavasti, mutta se joku pikkusäätö vielä puuttuu.

Mutta kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Jotenkin kuitenkin jäi mietityttämään, että tuomoinen pitäisi nähdä toistekkin ja aktiivisemmissa merkeissä. Jotenkin sellainen, että tarvitsee hieman pureskella enemmi. No kumpikaan ei ole saanut tehtyä elettäkään joten tais olla siinä.

Mutta onni on ainakin oikeaan suuntaan menossa.