Jeah. Ylityörahnat tulivat viimeinkin. Hieman helpompi hengittää, mutta yhden viikonlopun kun saisi vielä ylitöitä niin voisi hengittää myös ulospäin. Jotenkin alkaa tuo yllättävien rahamenojen paukahtelu olla kroonista. Jouduin käyttämään molempia kissoja eläinlääkärillä ja se oli satasen paukut molemmilla kerroilla. Ensiksi toinen teloi jalkansa hypätessään korkeammalta ja toinen odotti puolipäätä turvoksissa saapumistani työpäivän jälkeen kotiin. 

Diagnoosina vanhuus. Jalkapuoli on nyt kunnossa, mutta tätä pallopäätä seuraillaan. Se sai allergisen reaktion ja sydänäänet eivät luvanneet kauhean hyvää. Kilpirauhanen on alkanut kasvaa. Kohta sekin asia on vain kohdattava, että noiden aika täällä tosiaankin alkaa olla täynnä. Kauhean vaikea vain ajatella. Ovathan ne olleet pysyvimpiä asioita elämässäni. Minun pieni kummallinen perhe.

Samaan aikaan purin sängyn paremman toivossa. Kisut kuitenkin taisivat järjestää uuden hankinnan myöhemmäksi. Noh, maalailen ja fiksailen huoneen valmiiksi palapelin kasauspäivää odotellessa. Eipä tässä kiire ole minnekkään. Hyvillä patjoilla nukkuu hyvin lattiallakin.

Niinkuin aiemmin vinkkailin niin olin kuvaamassa punk -bändiä. Sellaista feminismiräyhää, mutta toisaalta myös duunarin ankeaa arkea hyvinkin kuvaavaa. Osui ja upposi moneen suuntaan. Porukkaa oli paljon ja ihan kuin olisivat juuri heitä tulleet katsomaan. Eräs bändin jäsen on uusi pomoni ja oikeastaan ihan kiva, kun on jokin toinenkin kanava luoda hyvä fiilis esimiehen ja työntekijän välillä. Kuvat muuten onnistuivat siinä määrin, että pyysivät uudelleenkin kuvailemaan. 

Tuli toinenkin pyyntö. Tuttavapariskunta kyseli heidän keikkajulistettaan kuvaamaan ja ideoimaan. Mikäpäs siinä. Oikeastaan olen innosta pinkeenä (jihuu). Vaikka nämä ovat tuntemattomia niin puuha on kivaa ja kehitystä jo sen verran, että kun oikein pyydetään niin kyllä siinä kummasti ryhti paranee.

Nyt olisi kolmisen viikkoa tavallisempaa taaperrusta harrasteiden kera. Sitten pääsee vihdoin pikkureissulle paikkaan, jonne en ihan ensinmäiseksi olisi koskaan mennyt. Sain reissun niiin halvalla, ettei voinut jättää väliin.