Olisi lomaa ja lupasin itselleni siivota kotini kunnolla. Homma ei meinaa oikein edetä. On jo torstai ja olen kolunnut vasta eteisen ja kylppärin. Pikkuhiljaa. Salilla on kuitenkin ihana käydä rauhassa kyttäämättä kelloa, aamupäivällä ilman ruuhkaa.

Eilen kävin toisilla treffeillä. Joo, aattelin vielä kokeilla. Pohdin sitä edellistä treffiseuraa, että hänessä tökki pikkasen sellainen omakehu. Niin ja sekin, ettei tyypistä kuulunut mitään, enkä itsekkään ottanut yhteyttä.

Tämänkertainen treffiseura jäi jopa vähän kaivelemaan vaikka otinkin hieman takapakkia kuullessani, että on vasta vuoden ollut vapaa vieläkin pitemmästä suhteesta kuin itselläni oli. Kuitenkin ihan fiksu kaveri. Pölljä tosin paljasti menevänsä toisillekkin treffeille seuraavana päivänä. Laitoin myöhemmin sen verran viestiä, että vaikka pakkia otinkin niin, jos tulee sellainen fiilis, ettei kivaa seuraa löydy niin voin toki toisille tälleille mennäkkin.

Kiva fiilis jäi, että treffimarkkinoilla alkaa olla parempi karma.

Ei voi samaa sanoa muusta elämästä.

Paloi pinna muutamaan otteeseen erään yrityksen asiakaspalvelun kanssa. Jo se palvelu, mistä olen maksanut on toiminut huonosti niin palautteisiin ei ole reagoiduttu ja nyt sekoilivat laskuissakin. Kun yritin kysyä asiakaspalvelusta, joka on työn ja tuskan takana niin vastaukseksi sain ylimalkaisen toteamuksen, että olen itse sekoillut laskuissa. Tunnustan, että olenkin sekaisin, kun kahden täysin eri palvelun laskut tulivat samalla nimikkeellä ja tätä tiedustelin.

Sitten sieltä soitettiin, että sopimuskausi päättyy pian, että haluanko jatkaa. Totesin, että en, koska tilaamani palvelu ei ole toiminut moitteettomasti ja luvatulla tavalla. Valituksiin ei ole reagoitu mitenkään ja asiakaspalvelu vastasi kysymykseeni niin, ettei siitä ollut mitään apua vaan jouduin itse päättelemään, miten asia on ja nyt odottelen mahdollista huomautusta, jos lasku menikin väärin. Tämä soittaja alkoi sellaisella pikkuvanhalla tyylillä esittämään faktoja, että heillä olisi toinen laite tarjota. No kiitos ei enää. Ehjä laite olisi pitänyt toimittaa jo puoli vuotta sitten. Sitten hän alkoi siitä laskusta esittämään, että olen päätellyt väärin. Yritin sille ämmälle selittää, että tätä juuri yritin heiltä selvittää vaan vastaus oli ihan jotain muuta kuin olisi ollut tarvis. Mistä voin sen selvittää, jos ainoa olemassan olevan palveluyhteyden päässä on joku nappeja nautiskeleva elämään kyllästynyt ihminen, jolle normaali suomen kieli on hepreaa. Voisin tietty itsekkin opetella nörtiksi, mutta sitten palkkatasoni pitäisi olla myös ihan toista luokkaa.

Pisteenä kuin iin päälle. Sain kahdeksan kappaletta erinäköisiä seksiehdotuksia. Ensin netistä ja sitten kun liikautin itseni ulos, tuli pari juoppoa ehdottelemaan. Sitten vielä törmäsin yhteen oksetukseen joka on naimisissa. Joskus ehdotteli vaikka sun mitä ja nyt tuli pokkana tervehtimään, että mitä kuuluu... Kävelin ohi ja katsoin hitaasti sanomatta mitään. Miksi noin limaseen oksettavaan ihmiseen tuhlaisi yhtään enempää aikaa. Kaikki samana päivänä. ? .

 

No mutta eilen treffien jälkeen ajatus Helsingissä pyörimisestä houkutteli ja päädyin sitten shoppailemaan. Tuomaan markkinoilla tuli piipahdettua ja kolmensepän patsaalla iski sitten vihdoin joulufiilis. Nautiskelin hehkuviinin paahdettujen kastanjoitten tuoksussa ja muistelin hetkeä aiemmin näkynyttä nuoralla tanssivaa reggaepukkia. Tosi kivaa. Toivottavasti kaupunki ei tule kieltämään talvenpimeyden elämää.