Noniin... Takana kunnon hikilenkki fillarilla. Tulipa hyvä olo, vaikka taas pientä kipuilua aiheuttikin. Ja nenä vuotaa.

Pihisin ja puhisin vielä alkumatkasta kiukusta, mutta sitten aloin visioimaan seuraavaa....

Miksi olen tämmöinen? Miksi siedän kaiken näköistä kökköä liian pitkään? Miksen itsekkin heittäytyisi vähän härskimmäksi? Miks en ole mies vaikka teen usein äijäosastonkin hommat? Miksipä en heittäytyisi hurmaavaksi, mutta avuttomaksi naishenkilöksi, jonka mies vois urhoollisesti pelastaa ;) ?

Jos alkaisi oikein töitä tekemään deittailun saralla, mutta vain hyötyperiaatteella. En kuitenkaan hyppäisi edelleenkään sänkyyn joka iikan kanssa. Miksi hyppäisin? Jotenkin en vaan edes ajatusleikissä nähdä itteni päällä tuntemattomia huohottamassa, jotka ovat ties millaisia ja missä lie käyneet. Noup. Pois se minusta. Joku maine täytyy sentään säilyttää ja itsekunnioitus. Ja valinnan oikeus.

Mutta jos alkaisikin ihan "työkseen" hurmata miehiä. Ottaisin kontaktin joka ikiseen ikäluokasta 0-100 Lupailisi mitä vaan, kunhan saan sen mitä itse juuri sillä hetkellä tarvitsen. Enste tietty tarttis udella autotilanne. Autottomat oitis x-osastolle. Koska itselläni ei sellaista ole niin auton koosta riippuen treffit voisi sopia Ikeaan tai kissanhiekkaosastolle.

Käy toki muutkin huonekaluliikkeet, mutta koska köyhdyin niin Ikeasta saa enempi ja muutakin. Sitten paluumatkalla heittäytyisi todella kipeäkätiseksi ja räpsyttelis niin viattomasti kyynel poskia pitkin hidastettuna valuen, että voih ja oih kun alkoi niin kovin sattumaan tuo pähkäily viiden huonekalun välillä, että ei taida onnistua kasaaminen nyyh ja pyyh. Sitten tietenkin jotain pikkujäynää... vaikka käväistäänkö kaupan kautta. Ostan saunaoluet ja tietenkin siinä vaiheessa selvitetyn lempiruuan ainekset. Totta mooses kierretään vielä hakemassa porattomalle vielä työkalut lainaksi ja tämä uros näyttäisi kuinka näppärä on käsistään.

Jos ruuvit jäisi ruuvaamatta niin ei muuta kuin seuraavaa sussua hakemaan. "Etsin kätevää käsistään, mukaviin yhteisiin hetkiin."

Jos jonkun mielestä olisi kiva, että pukeutuisin mekkoihin ja hameisiin (olen tällaisia toiveita kuullut) niin ei muuta kuin shoppailemaan sitten. Kassalla heittäytyisi tyhmäksi, että ymmärsin, että haluaa tarjota nämä vaatteet. Ja taas pari kyyneltä kehiin niisk.

Se on vielä auki ajatelmissani, että kuinka niistä sitten pääsisi eroon näppärästi. Toisaalta ainahan voi alkaa kehumaan, että koko kämpän huonekalut on vaihtunut nyt sinkkuaikana. Olen tosi monta kyytiä jo ihan viikossa saanut. Tosi lujaa on ajettu eikä yhtään sakkoakaan tarvinnut vielä maksaa. Sitten toki voi aina vihjata, että se ja se nurkka kaipaisi fiksaamista ja seinäkin pitäisi maalata. Jos joku alkaa vonkaamaan sitä hellalla muhivaa lempiruokaansa niin aina voi sanoa, että voi kun tää deittailu on ollut niin kallista ja rahat on niin ja niin loppu. Voin toki annoksen myydä, jos syödä haluaa.

Jos jollain heräisi epäilys, että tulikohan kenties hyväksikäytetyksi niin ei muuta kuin teatraalinen ilme päälle. Sellainen ylinäytelty... silmät levälleen ja oikein huokaisten, että " Ei tietenkään" ja sitten alkaisin tietenkin syyttämään vainoharhaisuudesta. Muutama kyynel päälle ja odottamaan uutta kyytiä. Sit aina kertos kuinka kurja kyyti edellinen oli kun niin paljon kärsiä sai. Kaikki empatiat vaan raakasti irti mitä vaan irtoo.

Joo ajatusleikkinä ihan mainio, mutta taitaa olla niin, että harva mies nykypäivänä... ainakin kohdalle osuneista viitsii pidemmälläkään tuntemisella nähdä eteeni vähän vaivaa. Joten haaveunia taitaa olla. Enkä pystyisi tuohon muutenkaan. En luonteeni puolesta.Ja tuntuu noi bensarahatkin kaksinkertaistuneen viimeaikoina siihen malliin, että kandee käyttää ihan tuttuja ja tarjota heille vaikka ruuat siitä hyvästä.

Nyt haaveilen kakkupalasta. Taidan kipaista sellaisen hakemassa kun kaks päivää olen haaveillut.. mmm enkä edes maksata kenelläkään :)