Jaahas. Se olisi aika päivittää päässä pyörineitä kappaleita muidenkin päänuppin renkutettavaksi.

Otanta on tosin pitemmältä ajalta, koska en ole niin stressaantunut ollut viime aikoina. Oikeastaan en ole ehtinyt, kun keittiön romuuntumisajanjaksolla persaukisen on turha ressaa. Milloin mitäkin on romahtanut. Viimeisimpänä tiskikone. Nooh onneksi ei uusavuttomuus ole hyökännyt niin kovaa päälle, että pitäisi itseensä majoittaa muille asumaan. Vielä fairya riittää joten ei syytä paniikkiin. Muuten onkin ollut melko mukava olotila sisäisesti, vaikka kroppakin romahtaa säännöllisesti. Selkä ja olkapää saivat liittolaisen lonkasta. Ei kahta ilman kolmatta. Kivun pyhä kolminaisuus siis kasassa. Ihanpa itte kroppansa täytyy kuitenkin kannatella, joten mitä suuremmat kivut niin sen vähemmän ressaa... Eikä tulevat synttäritkään ahdista kun olen ällännyt ajatella jo puoli vuotta olevani sen ikäinen, kun tulen täyttämään. Nerokasta.

1. Adam Lambert, Ghost Town

Kesällä ihastuin biisiin ja joutoaikana opettelin sanat. Jos joskus karaokeen ilmestyy nin voisi jopa kokeilla laulaa  luikauttaa.

2.Eva & Manu, Empty

Lahjakkaita muusikkoja, jotka taitavat jäädä massan varjoon. Kipaleessa on kuitenkin eroa muihin heidän biiseihinsä tunnelmaltaan. Jotenkin jää päähän. Varmaankin siksi, että opettelin tästäkin sanat.

3. Dixey Chicks, Not ready be nice

Aikaisemmin, pari vuotta sitten, kun kaverini lauloi tämän karaokessa niin jollain lailla kolahti. En tosiaan ollut valmis. Nyt taidan olla, mutta nyt on soinut välillä päässä, koska sopii toiselle läheiselle ihmiselle. Tuli uudelleen päähäni.

4. Brad Paisly, Whisky lullaby

Kuulin pari kertaa syksyn mittaan ja ajattelin, että onpas kaunis ja rauhallinen kappale. Kun kuuntelin Youtubesta uudelleen ja syvennyin sanoihin niin olinkin, että jopas jotakin. Aika tunteita herättävä. Vähän jopa ehkä säikäyttävä. Välillä tulee tätäkin hyräiltyä.

5. Haloo Helsinki, Pulp Fiction

Aina kun näen kesällä tapaamani henkilön, alkaa tämä soimaan päässä. Varmaankin siksi, juuri, että me tanssittiin. Voi pojat sitä pyörimistä. Harvoja tapaamiani miehiä, jotka oikeasti tykkää jorata... vaikkei edes osaiskaan, mutta onko niin väliä, jos fiilistä riittää.

6. Rökäleitä mökäleitä kerrassaan..... Pentti Siimes & Ritva Valkama ( Parempi myöhään osa 8 kohdasta 12.30)

Kuulin pätkän ja oli pakko etsimällä etsiä kuunneltavaksi ja ennen kaikkea katseltavaksi. Aivan loistava. Eivät tainneet tuota tehdessään tietää, että esitys on täysin ote elämästäni. Tragikoomista kun ihmissuhdesaralla tuntuu olevan. Suosittelen kyllä muidenkin kurkkaavan. Tulee ainakin ältsin hyvälle tuulelle. Pari viikkoa se päässä paukuttikin ja lauleskelin sitä kissoillekkin. Juoksivat karkuun ja yks alkoi vastalauseeksi huutamaan :D

7. Sinut haluan vain (eri esittäjiä) Grease

Jostain kummallisesta syystä salilla käydessäni, aina kun näen erään kaljupään, alkaa tämä renkuttaan päässäni. Mistä lie johtuu. En meinaan ikinä ole ollut innostunut sheivatuista kaljuista. Mutta vilaus vaan niin naps, putkiradioni alkaa resonoimaan. Pöljää.

8. Maarit, Lainaa vain

Raadollista huoltajuuskiistaa sivusta seuranneena kävi Maarit luikauttamassa kappaleensa. Viime aikoina useampaan otteeseen. Tosin silloin kun näin "siskoni" tyttären, soi päässäni Peppi Pitkätossun legendaarinen laulu. Heissä on jotain samanlaista tyttöenergiaa.

9. Pink, Try

Niinhän se on, että vaikka vastaan kävelis kuinka monta valheita täynnä olevaa kummajaista niin ei pidä lannistuman. Pakko jatkaa yrittämistä. Kai ne idiootit joskus loppuu... tai edes vähenee. Luulisin kahlanneeni sen suman ohi... luulis. Kyllä tossa sellainen rypäs on vastaan tullutkin.

10. JVG, Tarkenee

Nyt on pari päivää kailottanut päässäni tuo kertosäe. Tarttuu päähän kuin räkä poskeen. Hyvä fiilis. Ja tästä tulee mieleen elokuussa tapaamani kaksi ihmistä. Sellaisia ihania, aitoja, iloisia, muruja. Halit heille.

 

Bonukseksi lätkäisen vielä Pepe Wilbergin Aamun. Olen kailottanut sitä naapureiden iloksi joka kerta kun olen suihkussa. Siinäpä muuten idistä propellihatuille... Suihkun kestävä karaoke- masiina. Siellä on niiii hyvä akustiikka. Ei tartte mikkiä :)