Tämän vuoden virallisempi hyväntekeväisyys on tehty. Olin eilen tiistaina Juhli Elämää, hyväntekeväisyys-konsertissa. Hyvää meni Aivovamma- liitolle ja Saara Auviselle, jonka moni tietääkin somesta ja muistakin medioista taistelijana vakuutusyhtiötä vastaan. Tilaisuuden oli väkertänyt kasaan Saaran avomies Sampsa Astala. Ja hyvin oli tilaisuus järjestettykkin. Tunnelma oli todella lämminhenkinen ja artistit olivat hyviä. Tietenkin Sampsan oma bändi QMA oli omaa luokkaansa, mutta Eini yllätti. En ole koskaan oikein kyseisestä niin välittänyt ja iskelmistä yleensäkkään, mutta nyt olikin piristävä paukku ja kyllä ammattilainen tietää, miten yleisönsä ottaa. Musiikki on nykyaikaistunut ja ikä ei ainakaan naista huonontanut ole. Päin vastoin. Jos mahdollisuus on joskus katsomaan mennä niin kannattaa. 

Mariskastakin pidin. Tosin, laulut pettäjästä, exästä ja suhdeongelmista olivat tilaisuuteen nähden vähän ....hmmm outoja. Tosin osui ja upposi henkilökohtaisesti. Piti tänään kuunnella uudelleen Youtubesta Mariskan Typötyhjiin. Aivan kuin suoraan juuri näistä tapaamistani Vilperteistä... ja itsestäni, joka aina vaan uskoo vaikka varoitus kirkuu jo leimana otsassa. No joo kun en opi mitään. Tai no ehkä nyt hetkeksi ainakin..

Olin lipun ostanut jo viikkoja sitten ja nyt vähän hermostutti mennä. Ei muuten, mutta stressasin sitä, että törmään siihen viimeisimpään Hermanniin. Fiilis paikan päällä sai kuitenkin otteen melko nopeasti ja nautin hyvästä musiikista. Tajusin jossain vaiheessa senkin, että turhaan näkemistä pelkään. Eihän se edes onneksi tule. Kaikki se vaahdotus, mainostus ja itsensä julistaminen hyväntekijänä jne yms... Ne ovat olleet vain puhetta niin kuin kaikki muutkin. 

Matkalla kotiin tunsin itseni jotenkin vapautuneeksi. Olin stressannut asiaa kuitenkin jo pari viikkoa. Tänään heräsin ja keitin kahvit ja heräsin vihdoin kunnolla. Nyt odotan vain, että flunssa antaa periksi ja pääsen vauhtiin omissa jutuissani, mistä olen kiinnostunut. Ja kotikin kaipaisi loputonta huomiota. Ulkona on kirpeää, jospa jaksaisi viikonloppuna ulkoilemaan, saunaan ja laittaisi kynttilämeren palamaan ja ottaisi rennosti. No ikinä ei voi seuraavasta päivästä tietää, mutta hyvä suunnitelma ainakin.

Niin ja eilen taisin saada uuden ystävänkin, joka innostui jutuistani. Voi olla, että kameralle tulee enemmänkin töitä. Ja ainakin uusia ystäviä tulee lisää.

Eilen oli hyvä päivä :)