On pakko toitottaa tännekkin. Mulla on ihan tajuttoman hyvä fiilis. 

Sain kodin laitettua makkaria myöten uusiksi. Fiilis mennä nukkumaankin on hykerryttävä. Jollain ihmeen pienellä kikkailulla tosiaan saa jonkin ihmeen hyvän energian ja harmonian ympärilleen. Onko sitten feng shuit kohdillaan vai mikä lie, mutta nyt on pitkin viikkoa jopa töissä tullut sellainen hykerryttävä.... sana on juurikin oikea... hykerryttävän syvä hyvä olo. Onnellisuuden tunne.

Pienen ristiriidan tosin aiheutti sängyn siirtäminen. Saan melskata olkkarissa mielin määrin ja elukkaryhmäni otttaa aina kaikki muutokset ilolla vastaan. Mutta kun siirsin sänkyä. Oikeastaan se on edelleen samassa paikassa, mutta vain toisin päin niin pikkukissani feng shuit kyrvähti. Ensimmäisen yön nukkumisesta ei tahtonut tulla mitään, kun katti haki paikkaansa. Välillä tuli viereeni haukottelemaan äänekkäästi, kun ei muka paikkaa ole maailmassa, mihin päänsä painaa. Onneksi meni vain yksi yö ja hän osaa jo rymäyttää itsensä tyynylleni viedäkseen sen kokonaan niinkuin ennenkin.

Tänään päivällä tuli taas tuo hykerryttävä hyvä fiilis. Se on aika metka tunne, kun tuntuu, että hymyilee sisuskaluillaan. Täysillä... niin että hampaat loistaa :D

Ja kuinka ollakkaan... tänään sain lisää diilejä harjoittaa tätä kuvausräpellysharrastustani. Oikein kaksin kappalein. Olin niin riemuissani, että sain aikaiseksi vaikka mitä. Hoitanut pyykkiä kolme koneellista, sosiaalista elämää, lahjonut naapureita töistä saamilla ylimääräisillä jutuilla. Ja mikä parasta olen selättänyt flunssan. 

Eilen uskaltauduin ulos lenkille vaikkka keuhkot olivat vielä säpäleinä. Teki muuten hyvää, mutta ilmeisesti vielä liian aikaista, kun jalat olivat täysin jumissa tänään. Pikkuhiljaa... pikkuhiljaa. Kunnon kohottaminen alkakoot. Johan tässä on vähän ränsistynytkin. Mutta se into on taas tarttunut. Ehkä hukkaan sen innon vähän tarkoituksenhakuisestikkin. Olen antanut itselleni armoa, että loppuvuoden saa vielä elellä löysemmin, mutta alkuvuodesta sitten enempi kyytiä itselle. Veikkaan, että ensi kuussa on jo täysi tohina päällä. tai ainakin säännöllisempää.

Olen polttanut noin puolet vähemmän kuin mitä vielä jonkin aikaa sitten. Se on hyvä juttu.

Kummallinen yhteensattuma oli toissapäivänä, kun sain taas jonkin ihan älyttömän hyvän fiilarin. Hymyilin vain itsekseni... jammailin musiikin mukana ja taisi jopa hykerrelläkkin... oikeastaan ilman mitään järkevää syytä.  Hetken kuluttua soikin puhelin ja ystäväni samanmoisessa onnentunteessa kiitteli lahjoittamiani juttuja, mitä töistä olin saanut. Taisin aistia hyvät fiilarit jo kaukaa. Niin mainitsin jo toisen kerran töistä saamani jutut. En viitsi työpaikkaani paljastaa, mutta työnantaja on ollut viimeaikoina hövelillä päällä ja kolmannen kerran jo jakoi tuotteitaan periaatteella ottakaa niin paljon kuin jaksatte kantaa. No hyvän olen pistänyt kiertämään ja se tuntuu mukavalta, juuri niinkuin pitääkin. Jännä muuten on, että joskus kun olen jollekkin jotain antanut, mikä ei itselle mitään maksa niin fiilis on saattanut olla jopa epämiellyttävä. Eräs henkilö on saanut koko kropan solut tärisemään jostain syystä. Kaipa se oli juuri sitä, ettei tuo paljoakaan elettäni arvostanut ja käytti kiltteyttäni hyväkseen ihan omiin nimiin. No mutta siitäpä pääsin eroon ja on yksi, ehkäpä suurimmista hyvän oloni syistä. 

Feng shui-kissani taas haukottelee korvani juuressa äänekkäästi.... tarvitsee kai tyynylleen tavaraa, minkä hellävaraisesti voi töniä tassuillaan pois.

Hehkutanpa vielä senkin, että jibijibijeejee... tulossa ihan älyttömän kiva viikonloppu. Tiedän sen :)

Hymy ja hyvää yötä!