Se on kyllä kumma juttu, kun johonkin tarttuu niin sonnaksi muuttuu. Nyt tämä kurssitoiminta on alkanut kipristää hermopiikkiä vähän enemmänkin.

Se on ollut todella tärkeää ja into on ollut huipussaan, mutta.... Tämä meidän opettaja ei sitten ilmeisesti ole niin innostunut järkkäilemään tunteja. Hassua kun hakupapereissa on kysytty, onko esteitä osallistumiselle kaikille tunneille. Vastasin EI. Ja jokaisella tarjotulla tunnilla olen käynytkin yhtä lukuunottamatta. Se kerta oli suunnitelman ulkopuolella ns. korvaustunti. niitä oli kaksi, joista toinen peruuntui.

Olen järjestänyt vuoronvaihdot töissä ja menettänyt iltalisät ja vaihdot muutenkin rasittaa jonkin verran työnantajaa. Lisäksi olen hommannut seutulipun. Sumplinut edullisinta vaihtoehtoa ja päätynyt seutulippuun, koska hinta tulisi kurssin takia olemaan melkein saman ja seutulipulla pääsee vapaammin kulkemaan. 

Nyt tuntien peruutuksia on ollut yhteensä kymmenen kertaa ja pelkästään syyslukukaudelle 5 eli puolet. Keskustelimme muiden kanssa ja närästystä vähän joka puolella, mutta kukaan ei ole viitsinyt puuttua asiaan. Minä päädyin toimimaan. Soitin pääkallopaikalle ja ihmettelin, että mites tässä edetään ja tulisko jotain korvauksia kenties menetetyistä tunneista. Olivat yllättyneitä ja vähän vihaisiakin ja lupasivat selvittää. Kuulemma jotain keskustelua on nyt käyty, mutta olisi hauska tietää vastaus tännekkin päin. Kas kun mitään ei kuulu. Viimeistään kurssin lopussa on kai pakko tehdä utelu uudelleen. Kaipa se kuluttajasuojalaki vastaan tulee.

Lisäksi peruutuksille, toiminta on ollut häilyvää. Ohjelma muuttuu sitä mukaa kun jotain tietoa edes saadaan. Lopputyönäyttely on siirtynyt jo parilla kuukaudella ja nyt selvisi, ettei paikkaa ole vieläkään varattu.

Alkaa ottamaan päähän. Taas jälleen kerran jonkun muun toimesta jokin hyvä asia muuttuu silkaksi sonnaksi. Turhaksi juoksuksi. Vesittää kaiken sen innon täysin latteaksi. Tästä jopa maksetaan ihan hyvä hinta meikäläisen mittakaavassa.

Vertailin asiaa maitopurkkiin. Siinä luvataan litra maitoa. Pännisi kai ketä tahansa, jos saakin vain puolet ja sekin on jotain muuta kuin on luvattu.

En osta maitoa, veikkaisin, että mun tuurilla se lehmän tippunut paska on läjänhtänyt juuri sihen ostamaani. Hemmetti, että kiukuttaa.

Ei voi olla todellista, että joka s...nan asiassa osuu se paskin tuuri...Eikä tähänkään voinut itse vaikuttaa. Harkinnassa lopettaminen, kun fiilis karahti kiville.