Minä, 48v, olen myyty. Empäs muista milloin olen ollut näin innoissani jostain bändistä kuin nyt olen. Minusta on tullut Blind Channel-fani. 

Euroviisut tuli ja meni. Niitä odotellessa seurailin Youtubessa reaktio-videoita miten muu maailma ottaa bändin vastaan. Samalla tutustuin varovaisesti muuhunkin tuotantoon. Varovaisesti siinä mielessä, etten ole ikinä ollut örkkihevin ystävä. Kipale Snake. Kuuntelin ensin vain osan, että ei. Örkkibörkkimusaa... en tykkää. Uteliaisuus kuitenkin heräsi ja kuuntelin kokonaan ja jäin koukkuun. Kuuntelin muitakin ja empä ole huonoa tuotosta löytänyt. Hitto vie noi on hyviä. Eri tyylien sekoitusta hyvällä maulla ja sopivassa suhteessa. Mikään ei ole samaa sössöä alusta loppuun .Biisit Twistejä täynnä, ettei kyllästy vaikka renkuttaisi tauotta. Jotenkin toi karjuminen ja örinä tuntuu ytimessä ja vieläpä hyvältä. Hassu juttu.

Tämän tuntemattoman pulpahdus esiin tuli hyvään saumaan. Nyt kun kaikki muu happeninki on ollut suossa jo kohta pari vuotta niin aivan mahtavaa seurata tämän poppoon kohellusta ja etenemistä suosioon. Tälleen vanhana naisena jopa heräsi jokin hassu äidinvaisto/suojelufiilis... oikeastaan... älä kysy edes mitä se on... Mutta jonkin urpon teilaus Joel Hokkaa kohtaan aiheutti kimmahduksen, että meidän poikia ei arvostella negasti. Piste. 

Kyynel vierähti poskelle onnesta, kun pääsivät keikalle. Hillitön ylpeyden tunne aivan tavallisena pulliaisena levytyssopimuksesta ja ylipäätään tuosta hillittömästä lahjakkuudesta. Upeaa! Fillaroidessa mun päässä soi noi kaikki biisit, joten omapikku matkaradio on saanut taas täytettä.

Tunteita. Niitä on riittänyt. Ja Died enough for you.... Ihan kuin olisi saanut biisiä kuunnellessa kaikki erot päätökseen. Sisuskalut, solut ja aivoydinnesteet olisi tyhjentyneet kaikesta kuonasta, mitä myrkylliset ihmiset ovat vuosien aikana kroppaani kasanneet. Riemua siitä, että toi poppoo täynnä symppiksiä pääsee eteenpäin lukkiutuneeksi luullussa tulevaisuudessa.

Kiitos!