Kävin sitten keskustelemassa erään henkilön, sanotaan nyt vaikka neiti x kanssa, joka oli sotkeutunut tuohon elämääni sekoittaneeseen ihmiseen. Keskustelu oli helpottava molemmin puolin. Meille on syötetty pajunköyttä pitkin matkaa. Tälle tytölle oli ihan samat tarinat kerrottu. Lesotettu naissankaruudesta. Fritsut oli selitetty mitä ihmeellisimmillä tarinoilla ja vaikka itse oli pettänyt niin oli suuttunut toiselle siitä. Käyttäytynyt todella moukkamaisesti toisen kavereiden edessä. Tämä tyttö sanoi jopa, että häpesi esitellä kavereilleen, kun jutut oli mitä oli.

Samaan aikaan kun rakkauttansa oli luritellut x:lle niin oli käynyt Tinder-treffeillä. Ilmeni, että oli seurustellut samaan aikaan toisen henkilön y:n kanssa ja selitellyt tunteneensa pitempään tämän y:n. Minulle sanoi tunteneensa y:n vasta kesästä ja näin viestinkin jossa oli jollekkin tästä tapaamisesta kertonut. Kehui rakastuneensa tähän y:hyn jne. jne...Kun vertailimme tarinoita niin paljastui tosiaan melkoinen tapaus. Toisaalta olen helpottunut siitäkin, että kaikki tuntemukset taitaa olla totta ja täytyy vain luottaa ja uskoa jatkossa vaistoihinsa.

Jotenkin ton miehen raakuutta osoittaa se, että on uskotellut rakkauttaan henkilölle, joka kärsii näkyvästä kehityshäiriöstä. Ja samaan aikaan on kuitenkin hakenut muuta seuraa. Ja on maksattanut varmaankin kaikilla omia kulutuksiaan. Palkkatyössä käyvä mies.

Henkilö, jonka kanssa petti minua on 130 kiloinen masennuksesta kärsivä nainen. Itsekkin olen iso ja huonolla itsetunnolla varustettu. Jotenkin tuli vain ajatus mieleen, että käyttää tosiaan häikäilemättä hyväkseen sellaisia ihmisiä joille muutenkin on hieman vaikeampaa parisuhdetta luoda. No ainakin tämä tyttö oli luonteeltaan aivan mahtava ihminen. Suuri sydämmeltään ja kaunis.

Kun aikamme keskustelimme niin ilmeni sekin, että on tämä jo mantraksikin muodostunut lause, "kiva kun et ole kaunis jne..." tullut tutuksi.Taitaa olla itse kullekkin joihin tämä Herra on törmännyt niin viisautenaan sanonut. Totesimme jossain kohtaa kun tarinamme yhtenivät, että onko kyseessä jopa jonkin sortin psykopaatti. narsisiti ainakin. Vaikea sanoa, kun ei alan koulutusta ole, mutta ei terve ainakaan.

Pohdimme molemmat, että miksi sitten olimme niin pitkään, jos molemmilla oli alusta asti fiilis, että ompa outo. Kai sitten se taito on vaan saada jumiuttaan itsensä johonkin kummalliseen mistä ei meinaa päästä irti.

Olo on helpottunut ja taisin saada uuden ystävän. Nyt tuo on todellakin vain likainen muisto.

Ja täytyy todeta vielä, että tuo ihminen on jopa kaheliksi äärimmäisen TYHMÄ!

Mutta uutta tuulta. En jää paikoilleni. Hetken märehdin ja sain onneksi ulos tuon kaiken ja samalla autoin toista ihmistä. Autoimme toisiamme. Nyt on tosiaankin parempi olo. Hymyilin kun tulin kotiin. En yleensä ole kovin nopea liikkeissäni, mutta nyt en jaksa jäädä murehtimaan sellaista, mikä ei siihen aikaani ansaitse. Otin itse härkää sarvista ja huomenna tapaan todella kivan ihmisen. Odotan sitä innolla. Ja tulipa sitten jotain tai ei niin tiedän viettäväni mukavan illan loman päättymisen kunniaksi myös hyvien ihmisten seurassa. Mulla vaan on ihan älyttömän hyvä fiilis jo etukäteen.

Hymyilen ja olen siitä onnellinen.