Joteskin olen ihmetellyt... tai pitäisköhän alkaa lakata ihmettelemästä...Tämähän on ihan normaalia mulle.

Mutta ihmettelen silti. Kun joku menee kauppaan niin se menee kauppaan.. That`s it. Kun menen kaupaan niin, joko törmään tyyppiin, joka yrittää tehdä tuttavuutta kasajonossa vaikka on aiemmin ilmennyt, että on naimisissa. Tai törmäilen kiilaaviin mummoihin tai muuten vain menee hermo kun en löydä sieltä mitään tai unohdan puolet.

Kun joku kulkee taksilla kun junavuoro on peruttu niin... That´s it. Kun hyppään taksiin niin kuskiksi osuu, joku superouto kuski, joka haluaisi kehittää tekokynnet vähemmn raateleviksi... siis taipuisiksi. Ja on yöllä ehdottelemassa kyläilyä jne. (Jos olisin notkeampi niin väistäisinkö paremmin, helmikuu -15)

Kun joku menee kampaajalle niin ... That`s it.  Kun minä menen kampaajalle varaamaan aikaa niin joko kampaajalla, miespuolisella sattuu olemaan hillittömät pms oireet tai muuten vaan puute jostain....

Tällä kertaa kävi siis näin..

Olen jo jonkin aikaa kiroillut kontaloani, kun harmaita on alkanut puskea enempi ja vähempi. Joudun värjäämään niitä pois. En suostu vielä olemaan niin vanha kuin harmaiden määrä antaisi ymmärtää. No värjäämisestä tietenkin kuivuu.Siitä onkin aikaa kun on kunnolla leikattu ja nyt ajattelin asian olevan ajankohtainen. Olen muutamia kertoja kävellyt uuden kampaamon ohi, joka mainostaa todella edullisia hintoja. Laskin massikassini saldoa, joka ei niin mairitteleva ole. mutta tuonne voisin mennä. Värjäsin itse tukkani ja päätin sitten eilen mennä pelkästään leikaukseen.

Pyysin myös pesua. Olin iltavuorossa hikoillut ja kävin kyllä suihkussa, mutta säästin hiusten pesun kampaajalle. Sain ajan heti ja tämä ulkomaalaistaustainen herra ei ilmeisesti toivettani ymmärtänyt kun kasteli vain pääni ja taputteli kämmenillään pitkin päätä. Nooh, pohdin itsekseni, että saan pestyä itsekkin kun säästölinjalla olen.

Sinänsä kyllä leikkasi ihan hyvin ja olen lopputulokseen sillä hinnalla tyytyväinen. Ei maksanut kuin 25 e... siis naisten leikkaus. Ihan älyttömän halpa. meinasi tosin tulla halvemmaksikin kun tämä kampaaja alkoisitten jutustelemaan. Kyseli asumismuodot, siviilisäädyt, työtilanteet jne. Melko intiimejä kyselyitä mielestäni. Sitten alkoi kertomaan, kuinka tarvitsisi asunnon tältä alueelta kun työmatka on pitkä ja kaupungin asuntojono vielä pidempi. Ehdotti muuttavansa jopa luokseni, Tuotanoin öööh...

Välillä koin kampaamoreissun hieman vaivaannuttavaksi ja pysyttelin melko hiljaisena. Kun tuotos oli valmis niin maksoin laskun ja sain kaupan päälle kuitin kera puhelin numeron, jos haluaisin hänet vaikka tavata. No voi hyvää päivää sentään.

Toivotavasti post it- lappuja pojalla on riittävästi kaupungin asuntojonoja ajatellen. Jotenkin himppa verran kornia pokailla asiakkaita. Noh kiitin kohteliaasti ja läksin pois. Kotonan repeilin kyllä nauramaan... Että näin... taas.

Jos mulla menis kaikki niin, että kun menen tai teen jotain  niin That´s it enkä törmäisi erikoisiin tapahtumiin ihan tämmöisissä tavanomaisissa tilanteissa niin mahtaisiko elämäni olla tylsää.

No ainakaan ei olisi tätäkään tarinaa ollut kerrottavana :D